Povoljna izrada nameštaja Kruševac Poslovna orijentacija Nameštaja Ivan je proizvodnja i plasman nameštaja po meri visokog kvaliteta i obrade. Naš tim uz stalnu konsultaciju profesionalaca, za Vas obavlja kompletnu uslugu proizvodnje nameštaja, po meri Vašeg enterijera. Mi vam omogućavamo izlazak na teren i merenje na licu mesta, stručnu konsultaciju, odabir širokog spektra materijala, Povoljna izrada nameštaja Kruševac Mi vam omogućavamo izlazak na teren i merenje na licu mesta, stručnu konsultaciju, odabir širokog spektra materijala,

O nama

Nameštaj Ivan

Poslovna orijentacija Nameštaja Ivan je proizvodnja i plasman nameštaja po meri visokog kvaliteta i obrade.

Naš tim uz stalnu konsultaciju profesionalaca, za Vas obavlja kompletnu uslugu proizvodnje nameštaja, po meri Vašeg enterijera. Mi vam omogućavamo izlazak na teren i merenje na licu mesta, stručnu konsultaciju, odabir širokog spektra materijala, kvalitetnu realizaciju i najpovoljniju cenu izrade.

Do sada smo izradili mnoge delove nameštaja, oplemenili i ulepšali spavaće i dečije sobe, predsoblja, dnevne boravke i opremili smo kancelarije i poslovne prostore kvalitetnim rešenjima. Za Vas i po vašoj želji pravimo nameštaj po meri.

Komunikacija, proizvod i kvalitet, to su tri stvari na kojima se bazira naše poslovanje. Naši proizvodi se ističu po visokom dizajnu i harmoniji između oblika i funkcionalnosti dajući jedinstveni izgled svakoj prostoriji.

Izrađujemo sve vrste nameštaja po meri u skladu sa Vašim željama. Kada kažemo nameštaj po meri ne mislimo samo na spoljni izgled i veličinu nameštaja, već i na njegovu funkcionalnost i praktičnost.

povoljna izrada namestaja krusevac

Kontakt

povoljna izrada namestaja krusevac
povoljna izrada namestaja krusevac
Namestaj po meri Krusevac
Nameštaj Ivan

Naša ponuda obuhvata

  • mogućnost poručivanja po meri, biranja željene boje i drugih posebnih želja.
  • dugogodišnjim iskustvom dostigli smo visoki kvalitet svakog našeg proizvoda !
  • kapacitet proizvodnje koji može da odgovori proizvodnjom velikih količina u kratkom vremenskom roku.
  • potvrđeni standardi. Pratimo sve svetske standarde u preradi pločastih materijala kako na našem tako i na stranom tržištu.
Zagarantovani kvalitet
Dugotrajna saradnja